Fibernett i Fagerlia

«Publiserer denne på nytt. Ser ut til at det ble en teknisk feil under forrige mailutsending.
Beklager til de som allerede har fått den.»

Godt nytt år!

I disse dager besøker Telenor (Canal Digital) de ulike husstandene i Fagerlia for å informere om at det planlegges å legge inn et fibernett i vårt område. Et fibernettverk er en teknologi som gir en mye mer stabil løsning og bedre kapasitet enn det Get sin løsning kan gi. Dette vil normalt gi en bedre brukeropplevelse både når det gjelder TV og bredbånd. Tilbudet som er gitt fra Telenor vil for de fleste være rimeligere enn Get sin avtale med tilsvarende kanaltilbud, i tillegg til at det gir en mye raskere Internettforbindelse.

Get ringer nå rundt for å gi en bedre avtale med et års bindingstid. Dette er sannsynligvis for å hindre at mange nok blir med på en utbygning. Hver og en må selvsagt vurdere om hva som er best for seg selv, men Styret mener at den beste løsningen blir gitt av Telenor, både når det gjelder pris og løsning.

https://kabel.canaldigital.no/tv/

https://kabel.canaldigital.no/bredband/

Styret